Find us on Google+

Terug blik op Justin Bieber’s 2015

Aller eerst: Gelukkig nieuw jaar! Kunnen jullie geloven dat het alweer 2016 is?! En, hoe amazing was 2015 voor Justin Bieber en zijn Beliebers?! Omdat te vieren nemen we samen even een kijkje op alle hoogte punten van 2015.

januari

Het jaar begon super goed voor Justin. Hij maakte bekend dat hij het nieuwe, offciële mannelijke gezicht was van de Calvin Klein campagne. Beliebers over de hele wereld wisten niet wat ze overkwam. Maar een ding wisten we wel: dit zou ons jaar worden.

FullSizeRender (1)

februari

We love Ellen DeGeneres! Justin Bieber bood zijn excuus aan voor zijn gedrag bij haar, en zij toonde zoveel begrip. Ook haalde ze een paar pranks uit samen. Best. Show. Ever!

FullSizeRender (2)

maart

Het was niet alleen special omdat Justin Bieber jarig was, nee het was nu nóg specialer dankzij de Bieber Roast op Comedy Central.

 

FullSizeRender (3)

april

Justin Bieber stond niet alleen op de voorkant van het magazine Hero, nee hij vloog ook naar Rome voor de filmopnames van Zoolanders 2.

herocover

mei

Justin Bieber bracht het nummer Where Are Ü Now uit, filmde de videoclip hiervoor samen mer Skrillex en Diplo én hij deed ook nog eens het Carpool interview met de britse tv host James Corden.

carpool

juni

Ook dit is een speciale maand: Justin Bieber ontmoet zijn tweeling Ruby Rose voor de eerste keer. Het hele internet crasht, hoe kunnen ze zoveel op elkaar lijken?

rubyrose

juli

Justin Bieber deed in juli mee aan de Lip Sync Battle, waar hij onder andere het het liedje Big Girls Don’t Cry play backte.

lipsync

augustus

Huh? What Do You Mean? Ooh! Justin Bieber bracht in augustus het liedje What Do You Mean? uit en sinds dien scoort het liedje record achter record.

whatdoyoumean

september

Dit is onze favoriet: tijdens de promotie voor zijn album in Europa bracht Justin Bieber een bezoekje aan Amsterdam. Zomaar, uit het niets. Blijer kon je ons niet maken.

IMG_1003

okotober

Justin Bieber was aanwezig bij de EMA’s waar hij die avond het record van Eminem verbrak met meeste EMA awards. Ook geeft hij GE-WEL-DIGE optredens die avond.

ema

november

Yess! Eindelijk, het album waar we al bijna 3 jaar op zaten te wachten werd eindelijk uitgebracht. Masaal werd het album gekocht en al snel stond het op nummer een. One Direction wie?

purpose

 

december

Justin Bieber maakt zijn tour datums bekend, en de tickets voor Nederland worden in een record tijd uitverkocht. Er komt een tweede concert bij, en ook die gaat als warm broodjes over de toonbank.

tour
Wauw.. Wat een jaar! En dit is niet alles. We hebben ook een video gemaakt waar we 2015 kort samenvatten voor jullie. Benieuwd? Bekijk de video hier onder.

En? Wat is jouw favoriete maand?

Het bericht Terug blik op Justin Bieber’s 2015 verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Terug blik op Justin Bieber’s 2015

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *