Find us on Google+

Selena Gomez is klaar met Justin Bieber

Inmiddels weten we het al meer dan zo’n 24 uur lang, Jailey (de koppel naam van Justin Bieber en Hailey Baldwin) is 100% echt. De twee zijn nier alleen beste vrienden meer, maar ze zijn nu echt een stel. De meningen waren hier over verdeeld, groten deels was blij met Hailey Baldwin als vriendin van Justin Bieber. Maar andere wouden Selena Gomez terug.

Jailey oftewel: Justin Bieber en Hailey Baldwin

Jailey oftewel: Justin Bieber en Hailey Baldwin

Selena Gomez zelf heeft hier ook een duidelijke mening over: ze wilt het niet meer over haar ex Justin Bieber hebben in interviews in het nieuwe jaar. In 2015 was het anders, de twee ex’en hadden het non stop over elkaar in interviews. Zo gaf Justin Bieber nog een paar maanden geleden toe dat hij nog niet 100% over Selena Gomez heen is. Maar nu in het nieuwe jaar blijken Selena Gomez en Justin Bieber uit gepraat te zijn over elkaar.

 

Selena Gomez had een interview met het Amerikaanse tijdschrift Rollingstones, daar werd haar gevraagd hoe het nu tussen haar en haar beroemde ex Justin Bieber zit. Haar antwoord was kort en duidelijk “Ten eerste, het spijt me, maar ik wil graag duidelijk maken dat ik klaar ben met over dit onderwerp en hem bespreken,” aldus 22 jarige Selena Gomez. Wel praat ze uitgebreid over haar optreden tijdens de Victoria’s Secret show.

Jelena (Justin Bieber en Selena Gomez) in 2012

Jelena (Justin Bieber en Selena Gomez) in 2012

Het lijkt er dus echt op dat 2016 hét jaar word zonder Jelena (koppel naam van Justin Bieber en Selena Gomez) drama. Justin Bieber heeft een nieuwe (serieuze) relatie, en Selena Gomez wilt dat hoofdstuk achter zich laten.

 

Zijn jullie blij met het feit dat alle Jelena drama eindelijk voorbij is? Of willen jullie Selena Gomez weer terug in Justin Bieber’s leven?

Het bericht Selena Gomez is klaar met Justin Bieber verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Selena Gomez is klaar met Justin Bieber

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *