Find us on Google+

Scooter Braun’s interview over Justin Bieber

Scooter Braun, Justin’s manager, werd laatst geïnterviewd over zijn leven als getalenteerde manager in zijn eigen kantoor in West Hollywood. Dit ging voor een groot deel over Justin.

27SCOOTER2-articleLarge

Als je voor de deur staat, zie je “Believe” staan, wat natuurlijk met onze Justin te maken heeft. Een groot deel van Scooter’s geweldige carrière heeft hij te danken aan Justin, waar het allemaal mee begon. Naast Justin managet Scooter nog 16 andere (grote) artiesten waaronder Ariana Grande, Carly Rae Jepsen, Martin Garrix, Cody Simpson en Tory Kelly.

Er werden verschillende vragen aan Scooter gesteld over Justin:

Wanneer startte Justin’s serieuze comeback?

Wanneer ik zag dat het de verkeerde kant omging met Justin, begon ik alvast met voorbereiden. Dit begon zo’n beetje nadat hij het digitale album “Journals” uitbracht in 2013. Hij wilde weer gaan touren, maar als hij dat gedaan zou hebben, had hij kunnen sterven. Justin maakte een bewuste beslissing voor een jong iemand: “Ik moet een verandering maken in mijn eigen leven.” 

Ik besloot dat ik 6 maanden nodig had, om Justin op de goede weg te helpen. Na die 6 maanden plande ik de Comedy Central Roast en de Calvin Klein advertentie. 

Hoe is de roast tot stand gekomen?

Ik had een ontmoeting in het kantoor en vertelde mijn ideeën. “Met wie moet Justin een interview doen? Katie Couric?” “Bellen we Oprah en regelen we wat speciaals?” Ava, een 21 jarige stagiaire: “Ik denk dat mijn generatie dat niet interesseert. Als je wilt dat mensen zien wie de echte Justin is, dan moet hij een Comedy Central Roast doen.” Ik vond het een geweldig idee. 24 uur later zat ik aan de telefoon met Comedy Central. 

Heb je invloed uitgeoefend op Justin’s real-life dieptepunten om het verhaal krachtiger te maken? 

Absoluut niet.

Voor een buitenstaander lijkt het alsof wat Justin deed, niet was veranderd. 

De buitenstaanders weten niet echt wat er gebeurt. Het was veel erger dan mensen dachten. Wanneer hij er klaar voor is, zal hij dit zelf vertellen. Het is moeilijk om te zien hoe slecht het met iemand gaat waar je veel om geeft en veel van houdt. Ik ben zo blij dat het over is. 

Ik denk dat Justin geen betere manager had kunnen wensen. Wat vinden jullie van Scooter Braun?

bieber_braunH
pencils-promise-gala
scooter-braun-talks-schoolboy-universal-deal
2652909-justin-bieber-scooter-braun-617-409
justin-bieber-and-scooter-braun
12-SB_0003983-1060x705

Het bericht Scooter Braun’s interview over Justin Bieber verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Scooter Braun’s interview over Justin Bieber

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *