Find us on Google+

Kourtney Kardashian heeft Justin Bieber gebruikt.

Een tijdje geleden kwamen er verschillende foto’s voorbij van Justin en Kourtney Kardashian. Ook gingen er geruchten rond dat ze aan het daten waren. Elke keer als er aan een van hun werd gevraagd hoe het precies zat, zeiden ze er niks over. Nu heeft Justin er eindelijk over gesproken toen hij bij het radioprogramma “The Bert Show” was.

justin-bieber-2-435 rs_600x749-151010133501-634-justin-bieber-kourtney-kardashian-universal-studios-hollywood-halloween-horror-nights-100915

 

Hij heeft niet alles verteld, maar toen hij vroeg wat er was gebeurt, zei Justin “Ze heeft me gebruikt. Wat kan ik er nog meer over zeggen?” Ondanks dit vind Justin haar nog steeds geweldig en is al jaren vriend van de familie. Maar meer dan dit zal het niet worden. Wat er precies gebeurt is zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

Hierna wordt er meteen over Selena gepraat. Laatst kwam haar ‘sexy’ videoclip “Hands to Myself” uit, waar Justin over zegt: “Wat probeert die man met mijn hart te doen? Haha, nee grapje. We houden van elkaar, dat is altijd zo geweest. Die gast ziet er wel goed uit, daar kan ik niet over liegen. Ik wil dat ze gelukkig is. We zijn nog steeds vrienden. Of we ooit nog samen komen weet ik niet. We hebben tijd voor onszelf nodig.”

Die tijd voor zichzelf had Justin niet heel lang nodig, aangezien het nu duidelijk is dat hij en Hailey Baldwin een relatie hebben.

Bekijk het hele interview hieronder:

Het bericht Kourtney Kardashian heeft Justin Bieber gebruikt. verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Kourtney Kardashian heeft Justin Bieber gebruikt.

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *