Find us on Google+

Justin Bieber’s huis van binnen!(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Altijd al willen weten hoe Justin Bieber’s huis er uit ziet? Hoe groot het is van binnen, wat er allemaal te vinden is en hoe de tuin er uit ziet?

Wij hebben alle foto’s die je nodig hebt om achter die informatie te komen op een rij gezet, zo dat je het huis uit elke viewpoint ziet. Van buiten naar binnen tot de tuin naar het zwembad.

huis18
huis3
huis2
huis1
huis17
huis16
huis15
huis14
huis13
huis12
huis7
huis8
huis9
huis10
huis11
huis4
huis5
huis6

Justin Bieber betaald $60.000,- per maand voor zijn ronde villa. Hij heeft het dus niet gekocht en huurt het enkel. Het is dan ook tijdig, volgens de ster.

Hij is hier heen verhuist omdat hij het niet kon vinden met zijn buurman. Nu heeft hij dat probleem niet omdat zijn buren een paar kilometers verderop zitten. Zo heeft hij privacy genoeg.

Maar het glas dan? Kan de paparazzi niet mee kijken met wat hij doet? Nee, het glas is zo ontworpen dat niemand naar binnen kan kijken. Probeer je dat toch zie je alleen jezelf. Justin Bieber zelf kan wel vanuit het huis naar buiten kijken. Zo kan hij ook zien wanneer er paparazzi voor de deur staat als hij weg wilt gaan.

Wat vinden jullie van Justin Bieber’s huis? Wij vinden het in ieder geval super mooi! Maar of het ook het vele geld waard is blijft de vraag. Justin Bieber is er namelijk bijna nooit.

Het bericht Justin Bieber’s huis van binnen! verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber’s huis van binnen!

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *