Find us on Google+

Justin Bieber in Keulen

Toen we vrijdag/zaterdag in Keulen waren, liep het eigenlijk continu mis. Elke keer waren we net te laat om Justin te zien. We hadden er na zo’n lange dag en nacht eigenlijk geen zin meer in en de hoop opgegeven. Toch gingen we naar het vliegveld. Dit was onze allerlaatste kans. Toen we daar aankwamen stonden er allemaal hekken om het gebouw waar Justin in moest. We stonden vooraan tegenover de ingang. “Waarschijnlijk gaan we hem nu toch wel zien en is het toch niet voor niks geweest.” dachten we allemaal.

Toen Justin uit de auto stapte, liep hij niet meteen het gebouw in, maar kwam op de fans af. Gelukkig bleef iedereen vrij rustig en Justin nam een aantal selfies (helaas niet met ons). Toen iedereen iets onrustiger werd, merkte Justin dat en wilde eigenlijk gaan. Toen besloot hij om zoveel mogelijk groepsfoto’s te maken en liep langs iedereen.

Diana: “Toen hij langs mij liep raakte hem eventjes aan. Daarna ging ik helemaal aan de andere kant staan, vooraan. Gelukkig kwam Justin daar ook en stond hij recht voor m’n neus! Wauw, wat was dat geweldig. Ik zei: “Thank you so much” en hij zei “Thank you” terug.”

12122608_913067685454674_238339363680220057_n

Lizzy: “Toen ik hoorde dat er groepsfoto’s werden gemaakt, heb ik even alleen maar aan mezelf gedacht. Ik wilde op zoveel mogelijk foto’s komen, zodat ik er zeker van was dat er minimaal 1 goed was. Het is gelukt en ik heb zelfs meer dan 1 goede foto. Ik heb Justin niet kunnen aanraken, omdat ik nergens vooraan stond, maar ik ben al heel blij dat ik dit heb mogen meemaken. Dit is een van m’n foto’s.”

keulen3

Toen hij klaar was met foto’s maken, liep hij naar binnen. Hij blies nog een kusje naar ons allemaal. Binnen was het groot en deel van glas, dus we konden hem nog best vaak heen en weer zien lopen. Een keer kreeg hij de deur niet open en iedereen lachte hem uit, aww. We hebben zo’n 10 minuten naar hem kunnen kijken en toen ging hij door de douane. Ook zagen we hem in de taxi stappen die hem naar zijn privéjet bracht. We probeerde nog te kijken of we hem zagen bij de vliegtuigen, maar helaas. Nu was hij echt weg.

Ben jij benieuwd hoe de hele dag verliep en hoe we ons hebben voorbereid?
Bekijk onze vlog dan hier & vergeet niet te abonneren!

Het bericht Justin Bieber in Keulen verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber in Keulen

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *