Find us on Google+

Justin Bieber in Japan(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Justin Bieber moet over twee dagen alweer in London zijn, maar in plaats van uitrusten en voorbereiden op het Jingle Bell Ball is hij nu in Japan! Wat hij daar precies doet? Drie woorden: promotie voor Purpose.

Via snapchat lieten Justin Bieber en zijn crew weten dat ze onderweg waren naar Japan, en later deelde ze foto’s van al het lekkere Japanse eten.

Maar Justin Bieber zelf had niet zoveel tijd, na een paar uur te hebben door gebracht ging hij naar een persconferentie. Daar mochten Japanse Beliebers en media vragen stellen over zijn nieuwe Album. Dat deden ze in het Japans en een tolk vertaalde het voor de ster. De lange persconferentie kun je hieronder bekijken

Maar ook al is het filmpje langer dan 14 minuten, het is alsnog lang niet alles. Hier onder enkele foto’s van wat er nog meer is gebeurd.

japan1
japan2
japan3

Ook was Justin Bieber te gast bij een muziek station. Hij heeft daar onder andere over zijn album gepraat en hij heeft een optreden gegeven.  Hier zijn helaas nog geen video’s van, maar hier onder enkele foto’s.

Justin Bieber, crew en andere
Justin Bieber en danser op het podium
Justin Bieber zingt "What Do You Mean?"

Maar gelukkig heeft Jutin Bieber ook nog tijd over voor zich zelf en zijn fans. Zo is hij met enkele op de foto geweest en heeft hij geshopt in de hoofdstad Tokio. Hier onder kun je de foto’s bekijken.

japancover
japanfan
japanshop
japanshop2
japanshop3

Zo te zien heeft Justin Bieber het erg naar zijn zin in Japan! We hopen dat hij het ook naar zijn zin krijgt in London aankomend weekend. Ga jij ook naar de Jingle Bell Ball?

Het bericht Justin Bieber in Japan verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber in Japan

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *