Find us on Google+

Justin Bieber genomineerd voor Grammy(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Yess! Eindelijk is het dan zo ver, Justin Bieber is EINDELIJK genomineerd voor een Grammy! Al sinds hij beroemd is geworden, was dat zijn doel. Dat vertelde hij in meerdere interviews tijdens zijn grote doorbraak in 2010, maar ook daarna bleef hij er over door praten.

Zo ook in 2012 met kerst, waar hij te gast was bij The Ellen DeGeneres show. Hierin praat hij niet alleen over zijn teleurstelling in de Grammy’s maar ook over zijn tour die toen bezig was en meer. Het interview kun je hier onder bekijken:

In 2010 was zijn eerste Grammy show. Hij zag er super trots uit in zijn witte pak. De fotos van de rode loper van 2010 kun je hier onder bekijken.

The 53rd Annual GRAMMY Awards - Arrivals
grammy
The 53rd Annual GRAMMY Awards - Arrivals
grammy4

Justin Bieber is samen met Skrillex en Diplo voor “Best Dance Recording” genomineerd met het liedje Where Are Ü Now? In deze categorie gaan ze de strijd aan met de volgende artiesten: Galantis (met het nummer Runaway), Flying Lotus Featuring Kendrick Lamar (met het nummer Never Catch Me), The Chemical Brothers (met het nummer Go) en Above & Beyond Featuring Zoë Johnston (met het nummer We’re All We Need). Natuurlijk rekenen we er op dat Justin Bieber gaat winnen!

Eindelijk word de droom van Justin Bieber waar gemaakt! Wat vind jij van de Grammy nominatie? Heeft hij die terecht gekregen?

 

Het bericht Justin Bieber genomineerd voor Grammy verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber genomineerd voor Grammy

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *