Find us on Google+

Justin Bieber bij the Voice!

Justin heeft het weer voor elkaar hoor! Hij heeft een geweldig optreden laten zien bij the Voice. Hij stal de show tijdens dit optreden op 15 december bij the Voice USA . Tijdens de finale van het negende seizoen, zong hij zijn nummer 1 hit Sorry. Laten we het zo zeggen, het was amazing!

the voice justin

The Voice USA Justin Bieber

We hebben echt wel hoge verwachtingen van Justin tegenwoordig, maar dit optreden bij the Voice sloeg alles. Net voordat de winnaar van de the Voice werd aangekondigd, zong Justin zijn lied Sorry, aan het einde van de avond. Maar het was het wachten zeker waard. Het was trouwens geen verrassing, dat ze Justin voor het laatst bewaarden. Het was een echte klapper. De juryleden gingen totaal los en ook het publiek.

Benieuwd geworden naar het optreden? Bekijk de video hieronder!

Justin begon heel simpel en rustig met zijn liedje. Hij bespeelde zelf de piano. De songtekst was zelfs veranderd. Het eerste en het laatste couplet waren gecombineerd. Zou Justin het express anders hebben gezongen of haalde hij de tekst even door elkaar? In ieder geval klonk het geweldig! Na de opening stond hij op achter de piano en werd hij vergezeld door een groep danseressen op de achtergrond. Het liedje kreeg een echte beat en het dansen kon beginnen.

Toen Justin klaar was bij the Voice, tweette Scooter nog een foto.

the voice justin

Justin droeg een leuke, zwarte baseball pet, een bruine broek en een t-shirt met een vestje eroverheen. En ja, hij liet was zien van de beroemde dance moves uit de clip! Iedereen vond het geweldig, wij ook! Dus geniet nog maar lekker een aantal keer van dit optreden, wij krijgen er  in ieder geval geen genoeg van!

Na de show maakte Justin ook nog een leuke selfie met alle kandidaten!

justin the voice

the voice justin

Stiekem zijn we toch wel een beetje trots op de Nederlandse roots van dit programma. :)

Het bericht Justin Bieber bij the Voice! verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber bij the Voice!

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *