Find us on Google+

Justin Bieber: akoestische versie Sorry

Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het fantastische nummer Sorry? Justin Bieber heeft namelijk (alweer) een akoestische versie op youtube gezet. In de video is hij zelf te zien samen met de twee dj’s Skrillex en Blood (zij hebben ook mee gewerkt aan Sorry). Skrillex is gitaar aan het spelen, Justin Bieber is aan het zingen en Blood zit mee te genieten. Behalve zang zie je ook hoe Justin Bieber en de twee dj’s skaten en een praatje maken.

Justin Bieber heeft en paar dagen geleden (nog zelfs voordat sorry uit was) een kleine teaser op zijn instagram gezet van de video. Die kun je hieronder bekijken:

who's ready for sorry I know I Am ✈️✈️✈️✈️ @skrillex @bloodpop #3days

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 20, 2015 at 2:46pm PDT

Gister avond zette Justin Bieber de hele versie op zijn youtube kanaal Kidrauhl. Al snel bedacht hij zich en nu staat de video op privé. Maar gelukkig hebben andere Chanels de video ook geüpload. Hier onder kun je de hele video bekijken:

 

Wat vinden jullie leuker, de normale versie of de akoestische? Wij kunnen niet kiezen, want allebei zijn geweldig! We hopen ook dat Purpose een akoestische vervolg krijgt. Dat zou zo mooi zijn. Tot nu toe heeft Justin Bieber bij alle liedjes ook een akoestische versie online gezet, dus wie weet brengt hij echt een Purpose Acoustic uit in het vervolg. Wij vinden het in iedergeval een super goed idee.

Het bericht Justin Bieber: akoestische versie Sorry verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Justin Bieber: akoestische versie Sorry

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *