Find us on Google+

Geen Justin Bieber tickets? 4 slimme manieren op tickets te kopen!

Zoals iedereen onderhand al weet komt Justin Bieber op 8 en 9 oktober naar Nederland. Hij treed op in het Gelredome, waar 33000 mensen aanwezig kunnen zijn per show. De tickets waren binnen 10 minuten uitverkocht. De kans bestaat dus dat je geen tickets hebt, maar er wel graag bij zou willen zijn. Hier komen een aantal tips waarmee je misschien toch nog tickets kan scoren! (succes helaas niet gegarandeerd)

1. Tickets kopen via een particulier

Je zult het vast al wel tegen gekomen zijn, mensen die hun kaarten verkopen via Facebook, marktplaats of iets dergelijks. Sommige mensen hebben extra kaarten gekocht om voor een hogere prijs te verkopen, zodat ze er wat aan verdienen. Je moet jezelf afvragen, hoeveel heb ik over voor een ticket? Soms zijn er mensen die de kaarten verkopen voor de originele prijs, maar veel mensen zijn hiernaar opzoek en zullen dan ook snel verkocht zijn (of de biedingen lopen hoog op).
Als je dan een ticket hebt gevonden voor een prijs dat je er voor over hebt, is het handig om de verkoper op te zoeken via google. Er is een zwarte lijst, waar de namen en rekeningnummers van mensen opstaan die bekend zijn met oplichting, koop bij hun dan ook zeker geen kaarten.
Je kan ook wachten tot het concert bijna nadert en dan nog een keer opzoek gaan naar tickets. Vaak komt het voor dat het mensen plotseling niet meer kunnen of dat de kaarten niet verkocht raken. Dan willen ze er toch graag vanaf en verkopen ze de tickets misschien voor een normale prijs.
Het is handig als je het telefoonnummer en adres vraagt van de verkoper, mochten er problemen komen. Echter geeft dit allemaal geen 100% garantie dat je met de tickets naar binnen komt.

2. Tickets kopen via een doorverkoopsite

Er zijn vele websites die ook tickets verkopen, vaak voor een hogere prijs dan de originele prijs. Ook is het handig om reviews te zoeken van de website. Hierdoor krijg je een beeld of het betrouwbaar is of niet.
Er zijn ook verschillende websites die zich voor doen als ‘ticketmarktplaats’. Zo zijn Seatwave en ticketswap een goed voorbeeld. Op deze sites kunnen particulieren hun tickets uploaden. Deze worden gecontroleerd door de website en worden dan via de website verkocht. Helaas geven deze sites ook geen 100% garantie dat jij met de tickets binnen komt, maar ze geven jou wel de garantie, mocht jij er niet mee naar binnen komen, dat jij je geld terug krijgt.

3. Naar het buitenland

Je kan ook kiezen om naar een show in het buitenland te gaan. Je kan er meteen een soort vakantie van maken en de stad bezoeken. Momenteel zijn er nog kaarten beschikbaar voor Berlijn, Parijs, Barcelona en Madrid. De originele verkoop websites vind je hier. Als je de goedkoopste kaarten haalt en kijkt naar een goedkope reis ben je misschien wel goedkoper uit dan een kaartje overkopen van iemand. Ook ben je dan zeker dat je binnen komt!

4. De wachtlijst

De allerlaatste tip is om je in te schrijven voor de wachtlijst. Het kan namelijk zijn dat er weer kaarten vrijkomen, door bijvoorbeeld verandering van het podium. Het kan zelfs gebeuren dat er een extra concert in de verkoop gaat! Als jij je hier hebt aangemeld voor de wachtlijst ben je de eerste die een mailtje krijgt. Hierin staat dan verdere informatie over eventuele verkoop via ticketmaster.

tour

We hopen dat alle beliebers tickets krijgen en aanwezig kunnen zijn bij de purpose tour!

Het bericht Geen Justin Bieber tickets? 4 slimme manieren op tickets te kopen! verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
Geen Justin Bieber tickets? 4 slimme manieren op tickets te kopen!

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *