Find us on Google+

De reden waarom iedereen opeens een “Belieber” is(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Als je terug kijkt naar nu en een jaar geleden zal je merken dat de media aandacht rond om Justin Bieber flink veranderd is. Van arrogante Canadees naar een wel gewaardeerde muzikant. Maar waarom? Waarom is dit in eens zoveel veranderd?

Nou, het is simpel. Het is niet zomaar “ineens” gebeurt. Justin Bieber heeft vanaf januari dit jaar tot ongeveer de zomer maar één ding gedaan: Sorry zeggen. En nee, blijkbaar was het dus niet te laat om sorry te zeggen volgens de media.

Maar het bleef niet bij woorden alleen, want ja, daden spreken meer dan woorden. Hij liet ook echt zien dat hij veranderd is en dat hij nu veel serieuzer is geworden. Zo heeft hij bijvoorbeeld in een interview met Ellen DeGeneres verteld dat hij veel van zijn oude vrienden heeft laten zitten omdat ze een slecht invloed op hem hadden.

Toen het eenmaal goed zat tussen de media en Justin Bieber was het tijd voor nieuwe muziek. Zo dropte hij single na single, de een beter dan de ander. Iedereen moest toegeven dat het “best wel oké,” klonk. Hierdoor werden niet alleen Beliebers nieuwsgierig naar zijn nieuwe album Purpose. Nee, de hele wereld wou horen wat de 21 jarige Canadees te vertellen had.

Hierdoor blijft Purpose record na record verbreken, en zijn veel liedjes in de hitlijsten over de hele wereld. One Direction who? Daar wordt niet eens meer over gesproken.

Doordat de media dus zo positief is over Jutin Bieber, heeft de hele wereld het een kans gegeven. Het is opeens niet meer raar als iemand Justin Bieber op school of op kantoor draait.

Zo geeft een van de presentatoren van EditieNL (eindelijk) toe dat ook hij een Belieber is. Hij schaamt zich er niet meer voor, verteld hij in de video hier onder. Ook is er in het filmpje een interview met een Belieber, die verteld dat ze zich begrepen voelt.

Klik HIER voor het filmpje

Wat vinden jullie ervan dat iedereen zich zelf ineens een Belieber noemt? En hoe trots zijn jullie op Justin Bieber?

Het bericht De reden waarom iedereen opeens een “Belieber” is verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
De reden waarom iedereen opeens een “Belieber” is

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *