Find us on Google+

De nieuwe Mrs Bieber

In 2009 is de fanbase “beliebers” geboren, maar er zijn de laatste tijd vele Justin Biebers fans bij gekomen. Maar er is één meisje die zegt de allergrootste fan van Justin Bieber te zijn. En dat blijkt ook wel, het gaat namelijk zover dat ze haar naam heeft veranderd in Mrs Bieber.

De 22-jarige Britse gaat tegenwoordig door het leven als Gabrielle Newton-Bieber. Ze doet dit zodat het lijkt alsof ze getrouwd is met Justin. „Ik noem Justin ook altijd mijn echtgenoot. Dan zeg ik tegen mensen: ‘Even wachten. Mijn echtgenoot is net op de televisie’. Zelfs mijn baas noemt mij Bieber.”

En de naamsverandering is niet de enige uiting van de liefde van Gabrielle voor de zanger. Ook slaapt ze elke nacht met een levensgroot bord van Justin in haar bed, is haar slaapkamer volgehangen met posters van Justin en kleedt ze zich vaak hetzelfde als Justin. „Er is maar één man voor mij en dat is Justin Bieber. Of het moet een eeneiige tweeling of een identieke kloon zijn.” Daarnaast heeft ze ook nog 5 tatoeages die gerelateerd zijn aan Justin Bieber.

Uiteindelijk hoopt Gabrielle door alle aandacht dat de zanger haar zal komen opzoeken, wanneer hij een concert plant in haar woonplaats Worksop. „Hem ontmoeten is mijn allergrootste droom. Ik zou hem dan willen bedanken voor alles dat hij heeft betekend voor zijn fans.”

image

image

Wat vind jij, is dit een true belieber? En wat heb jij allemaal over voor Justin Bieber?
 

Het bericht De nieuwe Mrs Bieber verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
De nieuwe Mrs Bieber

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *