Find us on Google+

5 redenen waarom 2016 HET jaar van Justin Bieber wordt!

Terwijl iedereen die een ticket heeft voor 8 of 9 oktober aan het aftellen is, zijn er ook veel mensen die balen omdat ze geen ticket hebben. Logisch, beide concerten waren in record tijd uitverkocht! Alleen dit al wijst erop dat 2016 HET jaar van Justin Bieber wordt. Maar wat wijst er nog meer op? Wij hebben 5 redenen voor jullie verzameld.

1. Justin Bieber word erkend als een echte artiest. Voor heen werd hij een “tiener idool” genoemd. Maar nu is Bieber the real deal. Niet alleen tienermeisjes durven ervoor uit te komen dat ze Bieber Fever hebben, ook het “normale” volk begint toe te geven dat ze besmet zijn met het virus. 

2. De media is postief over Justin Bieber. De media heeft super veel invloed op de mening van mensen doordat ze alles zo geloofwaardig overbrengen. Als je de kranten koppen die over Justin Bieber gaan van 2014 met 2015 vergelijkt snap je wat we bedoelen.

3. Zijn album zit vol met hits. Je hoeft maar naar een top 10 te kijken van welke top chart dan ook, je vind er minimaal 2 liedjes van Justin Bieber in. En laten we maar niet over de top 20, 30 of 50 beginnen.

4. Hij doet moeite om iedereen tevreden te houden. Hij doet zelfs vriendelijk tegen de paparazzi en probeert zo min mogelijk in de problemen te raken. Dat noemen wij nog eens een voorbeeld

5. Hij is zich zelf. Hij is gewoon de zelfse Justin Bieber zoals wij hem kennen. De lieve Canadees met de mooiste stem die je ooit hebt gehoord. Jep, de hele wereld heeft dat nu door.

Het bericht 5 redenen waarom 2016 HET jaar van Justin Bieber wordt! verscheen eerst op Justin Bieber .nl.

Source: Justin Bieber NL

by
5 redenen waarom 2016 HET jaar van Justin Bieber wordt!

Posted in Latest News and tagged by with no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *